Loading…
VALITSE MAJOITUS LAAJASTA MAJOITUSVALIKOIMASTA

Lähes 300 majoituskohdetta sijaitsee Kalajoen Hiekkasärkkien alueella muutaman kilometrin säteellä toisistaan. Valitse loma-asunto, huvila, perinteinen mökki, huoneisto tai hotellihuone tarpeesi mukaan. Majoituksen lisäksi saat varattua Keskusvaraamosta keskitetysti kaikki matkailualueen palvelut: aktiviteetit, ruokailut, liput, kuljetukset, kokoustilat ja -palvelut.Kalajoki Keskusvaraamo toimii Hiekkasärkkien matkailualueen ytimessä.

 

KESKUSVARAAMON KAUTTA HUOLETONTA MAJOITTAUTUMISTA

Keskusvaraamo huolehtii avaimet käteen -periaatteella kaikesta. Majoituksen yhteyteen saat varattua kätevästi majoituksen lisäpalvelut aamiaisineen, liinavaatteineen ja loppusiivouksineen. Sen henkilökunta on valmiina toteuttamaan täydellisen loman juuri sinulle!

Keskusvaraamon kautta majoituksen varaus hoituu kätevästi. Voit laittaa viestiä suoraan Keskusvaraamolle laura.kujala@kalajokikeskusvaraamo.fi tai soittaa p. 08-4694 449.

Majoitusta varatessanne varaa majoitus Keskusvaraamon kautta ja mainitse varauskoodi DANCE.

KLIKKAA TÄSTÄ ITSELLESI MAJOISTUS!

SAAPUMINEN HIEKKASÄRKILLE

Kalajoen Hiekkasärkät ja matkailukeskus sijaitsevat meren rannalla Pohjois-Pohjanmaalla, Valtatie 8 varrella. Voit suunnata kohti Kalajokea omalla autolla, bussilla, junalla tai lentäen. Järjestämme Kalajoki Dance-osallistujille yhteiskuljetusta lähimmille julkisen liikenteen asemille ennakkotilauksesta.

Kuljetustiedustelut ja ennakkovaraukset Kalajoki Keskusvaraamosta, laura.kujala@kalajokikeskusvaraamo.fi tai p. 08-4694 449

08 469 4449
keskusvaraamo@kalajoki.fi
www.kalajokikeskusvaraamo.fi