Loading…

Klikkaa tästä itsellesi majoitus!

VALITSE MAJOITUS LAAJASTA MAJOITUSVALIKOIMASTA

Lähes 300 majoituskohdetta sijaitsee Kalajoen Hiekkasärkkien alueella muutaman kilometrin säteellä toisistaan. Valitse loma-asunto, huvila, perinteinen mökki, huoneisto tai hotellihuone tarpeesi mukaan. Majoituksen lisäksi saat varattua Keskusvaraamosta keskitetysti kaikki matkailualueen palvelut: aktiviteetit, ruokailut, liput, kuljetukset, kokoustilat ja -palvelut.Kalajoki Keskusvaraamo toimii Hiekkasärkkien matkailualueen ytimessä.

 

KESKUSVARAAMON KAUTTA HUOLETONTA MAJOITTAUTUMISTA

Keskusvaraamo huolehtii avaimet käteen -periaatteella kaikesta. Majoituksen yhteyteen saat varattua kätevästi majoituksen lisäpalvelut aamiaisineen, liinavaatteineen ja loppusiivouksineen. Sen henkilökunta on valmiina toteuttamaan täydellisen loman juuri sinulle!

Majoitusta varatessanne, mainitse varauskoodi DANCE.

SAAPUMINEN HIEKKASÄRKILLE

Kalajoen Hiekkasärkät ja matkailukeskus sijaitsevat meren rannalla Pohjois-Pohjanmaalla, Valtatie 8 varrella. Voit suunnata kohti Kalajokea omalla autolla, bussilla, junalla tai lentäen. Järjestämme Kalajoki Dance-osallistujille tilauksesta yhteiskuljetusta lähimmille julkisen liikenteen asemille.

Kuljetustiedustelut ja ennakkovaraukset Kalajoki Keskusvaraamosta, laura.kujala@kalajokikeskusvaraamo.fi tai p. 08-4694 449

Jukupolku 5
08 469 4449
keskusvaraamo@kalajoki.fi
www.kalajokikeskusvaraamo.fi