Loading…

OPETTAJIEN ESITTELY

Tutustu meidän opettajiin alla olevasta esittelystä

Matleena Haapalainen

Matleena on Oulussa vaikuttava monipuolinen paritanssin ammattilainen, jonka valloittava persoona ei jätä ketään kylmäksi. Suora, mutta huumorilla höystetty palaute auttaa tanssijoita kehittymään ja samalla suupieletkin kääntyvät kuin huomaamatta ylöspäin.

Vahvan pedagogisen osaamisen lisäksi Matleena kuuluu niihin opettajiin, joiden oma tanssitaito on kansainvälisesti erittäin kovalla tasolla. Kisamenestystä on tullut niin Suomessa kuin ulkomaillakin mm. Boogie Woogiesta, Lindy Hopista ja West coast swing:stä.

Tutustu Matleenan tanssiin alla olevasta linkistä.

Masi Sáuren

Olen aloittanut tanssimisen 10 vuotiaana vuonna 1998. Suuri intohimoni ja kova työni on tuonut myös menestystä. Olen voittanut 12 Suomen mestaruuksia (judo, hip hop muodostelma, bugg, disco freestyle, 3x Lindy Hop, 4x Boogie Woogie.

Tällä hetkellä tanssin hetkellä Boogie Woogieta ja Hip Hoppia ja siinä myös menestystä tullut  mm. EM 4 ja MM 4 Boogie Woogiessa vuonna 2019. MM kultaa Boogie Woogiesta 2021.

Opettajan olen positiivinen, huumorintajuinen, kannustava. Minun tunneillani yleensä osataan pitää hauskaa ja yleensä treeneistä voi tulla jopa kiva hiki.

Tutustu Masin tanssiin alla olevasta linkistä.

Matias Löyttyniemi

Matias on kiertänyt ympäri Suomea viimeiset vuodet, vieden salsan ilosanomaa paikkakunnalta toiselle. Opettajana hän on kerännyt kiitosta innostavan energiansa, selkeän opetustapansa sekä pitkälle viedyn pedagogiikkansa puolesta. Hän antaa opetusta koko skaalalle tanssiväkeä, uusista alkeistunneista lähtien aina tanssinopettajien koulutukseen asti!

Matiaksen tunneilla korostuu parinvälinen yhteys ja musiikintulkinta, ja tunneilla edetään tekniikasta aina itse tanssiin ja siitä nauttimiseen! Opetuksessa yhdistyy tanssin ja musiikin syvällinen tuntemus jo 15 vuoden ajalta, niin tanssijan kuin muusikonkin näkökulmasta.

Tutustu Matiaksen tanssiin alla olevasta linkistä.

 

 Tiia Elg

Tanssija, tanssinopettaja (AMK) ja näyttelijä

TTK:n tanssinopetteja 2021 Tiia on tanssinut kilpatanssia pienestä tytöstä asti. Tällä hetkellä hän opettaa ja treenaa Helsingissä parinaan Alexey Smolyaninovin kanssa. Tiia on tuttu myös salatut elämät ohjelmasta roolinaan Eva Tamminen.

Tiia on innostava ja iloinen opettaja, jonka tunnit ovat vauhdikkaita ja tanssintäyteisiä.
Tule mukaan nauttimaan! Tanssia oppii tanssimalla!

Tutustu Tiian tanssiin alla olevasta linkistä

Jenna & Ari

Ari on ollut tanssin sekakäyttäjä jo vuodesta 2006, jonka tanssiharrastus alkoi perinteisistä lavatansseista. Muutto Ouluun 2009 kirvoitti syventymään enemmän rock’n'swing -lajeihin, ja erityisesti Lindy hop on ollut aina lähellä sydäntä. Viimeiset 3 vuotta Ari on keskittynyt pääsääntöisesti argentiinalaiseen tangoon kiertäen aktiivisesti ulkomailla treenaamassa ja tanssimassa. Vapaa-ajallaan Ari haastaa kehoaan muun muassa ratsastuksen, sirkuksen ja baletin parissa.

Jennan liikuntatausta on jazz-tanssissa ja joukkuevoimistelussa, ja 16-vuotiaana aktiivisen voimisteluharrastuksen hiivuttua mukaan tulivat lavatanssit. Meni kymmenen vuotta, ennen kuin tango vei toden teolla mukanaan vuonna 2016, josta lähtien Jenna on intensiivisesti opiskellut lajia Argentiinassa sekä ympäri Eurooppaa. Musiikkia, lukemista, lavatansseja ja erilaisia soolotanssilajeja vapaa-ajallaan harrastava Jenna opettaa paritansseja sekä argentiinalaista tangoa aktiivisesti ympäri Suomen viikkotunneilla ja viikonloppukursseilla. Ari ja Jenna ovat hallitsevia Lavatangon Suomenmestareita vuodelta 2019.

 

Rake Salo

”Meikäläinen ei oo maalta, vaan Mouhijärveltä.”

Opetan/ohjaan/valmennan paritansseja päätyökseni. Tällä hetkellä sydämeni on vienyt west coast swing, jota opetan ympäri Suomea ja Eurooppaa. Tyylini opettaa on tuonut paljon opetuskeikkaa eri maihin ja moniin toisen, jos kolmannenkin kerran. Matkoilta mukaan on tarttunut hurjasti uusia tuttuja ja tuulia omaan tanssinopetukseen.

Mielestäni jokaisella on oikeus hyvään tanssinopetukseen, oli sitten sosiaalitanssiin tai kilpailemiseen keskittyvä tanssija. Vartalovienti ja vartalon eri osien vaikutus vientiin on intohimoni kohde ja niitä peräänkuulutan tunneillani. Hyvä tekniikka vapauttaa tanssijan ottamaan tanssista kaiken irti.

Sydäntä lähellä: Tanssilajeista bugg, fusku ja west coast swing

Tutustu Raken tanssiin alla olevasta linkistä.

Ville Immonen

Villen matka tanssin pyörteisiin ei ole ollut itsestään selvää. Lappalaisen ajatusmaailmassa oli varmaa vain se, että tanssin keinuttelut eivät nuorta miestä kaipaa. Mutta, kovan houkuttelun ja maanittelun jälkeen, Ville päätti antaa tanssille pikkusormen ja sehän vei miehen mennessään.

Swingin maailmasta Lindy hopilla kaikki alkoi, mutta West Coast Swing vei Villen sydämen ja siinä lajissa on menestystä tullut Champion -tasolle asti. Tämä saavutus ei ole tullut helpolla ja töitä on tehty kovasti ja tanssikilometrejä on tullut tuhansia ja voi todeta, että Villen koko kroppa on joka solultaan aito tanssiammattilainen.

Tämän vaatimattoman ja lappalaisen kuoren alla sydän sykkii tanssille ja välillä saamme nauttia hänen opetuksestaan, mutta vain harvoin. Nyt tätä harvinaista herkkua on tarjolla Kalajoki Dance -leirillä! Tule, tanssi ja ihastu!

Alla Villen tanssinäyte Budafestistä 2018

YHTEYDENOTTO

Leirijärjestelyistä voit tiedustella Matleenalta ja Moonikalta. Majoitus- ja kuljetuspalveluista ole yhteydessä Kalajoen Keskusvaraamoon

JÄRJESTÄJÄT

Tanssikoulu Matleena
040 843 7120
matleena@paritanssikoulu.fi

Moonika Jaakkola
040 8477 320
moonika.jaakkola@gmail.com

MAJOITUSTA JA KULJETUSTA KOSKEVAT TIEDUSTELUT:

Suomen Keskusvaraamo Oy
08 4694 449

 

YHTEYDENOTTO