Loading…

OPETTAJIEN ESITTELY

Tutustu meidän opettajiin alla olevasta esittelystä

Matleena Haapalainen

Matleena on Oulussa vaikuttava monipuolinen paritanssin ammattilainen, jonka valloittava persoona ei jätä ketään kylmäksi. Suora, mutta huumorilla höystetty palaute auttaa tanssijoita kehittymään ja samalla suupieletkin kääntyvät kuin huomaamatta ylöspäin.

Vahvan pedagogisen osaamisen lisäksi Matleena kuuluu niihin opettajiin, joiden oma tanssitaito on kansainvälisesti erittäin kovalla tasolla. Kisamenestystä on tullut niin Suomessa kuin ulkomaillakin mm. Boogie Woogiesta, Lindy Hopista ja West coast swing:stä.

Tutustu Matleenan tanssiin alla olevasta linkistä.

Masi Sáuren

Olen aloittanut tanssimisen 10 vuotiaana vuonna 1998. Suuri intohimoni ja kova työni on tuonut myös menestystä. Olen voittanut 12 Suomen mestaruuksia (judo, hip hop muodostelma, bugg, disco freestyle, 3x Lindy Hop, 4x Boogie Woogie.
Tällä hetkellä tanssin hetkellä Boogie Woogieta ja Hip Hoppia ja siinä myös menestystä tullut  mm. EM 4 ja MM 4 Boogie Woogiessa vuonna 2019
Opettajan olen positiivinen, huumorintajuinen, kannustava. Minun tunneillani yleensä osataan pitää hauskaa ja yleensä treeneistä voi tulla jopa kiva hiki.
Tutustu Masin tanssiin alla olevasta linkistä.

Matias Löyttyniemi

Matias on kiertänyt ympäri Suomea viimeiset vuodet, vieden salsan ilosanomaa paikkakunnalta toiselle. Opettajana hän on kerännyt kiitosta innostavan energiansa, selkeän opetustapansa sekä pitkälle viedyn pedagogiikkansa puolesta. Hän antaa opetusta koko skaalalle tanssiväkeä, uusista alkeistunneista lähtien aina tanssinopettajien koulutukseen asti!

Matiaksen tunneilla korostuu parinvälinen yhteys ja musiikintulkinta, ja tunneilla edetään tekniikasta aina itse tanssiin ja siitä nauttimiseen! Opetuksessa yhdistyy tanssin ja musiikin syvällinen tuntemus jo 15 vuoden ajalta, niin tanssijan kuin muusikonkin näkökulmasta.

Tutustu Matiaksen tanssiin alla olevasta linkistä.

Rosa Mört

Rosa on Oulun ammattikorkeakoulusta valmistunut todella monipuolinen tanssinopettaja. Rosa opettaa lajia kuin lajia keskittyen erityisesti keholähtöiseen tanssiin, musiikkiin tanssimiseen, toimivaan parityöskentelyyn sekä tanssitekniikkaan. Kehon liikkeen tulee olla luontaista ja ihmisen tavalliseen liikkumiseen perustuvaa.

Opettajana Rosa on iloinen, räiskyvä ja aito. Hän voittaa oppilaat puolelleen hersyvällä huumorilla ja selkeällä opetuksella. Oma tanssitausta on laaja ja kilpailujakin on tullut kierrettyä menestyksen kera. Opettaminen ei ole Rosalle vain työtä, se on intohimo ja elämäntapa!

Tutustu Rosan tanssiin alla olevasta linkistä.

Jenna & Ari

Ari on ollut tanssin sekakäyttäjä jo vuodesta 2006, jonka tanssiharrastus alkoi perinteisistä lavatansseista. Muutto Ouluun 2009 kirvoitti syventymään enemmän rock’n'swing -lajeihin, ja erityisesti Lindy hop on ollut aina lähellä sydäntä. Viimeiset 3 vuotta Ari on keskittynyt pääsääntöisesti argentiinalaiseen tangoon kiertäen aktiivisesti ulkomailla treenaamassa ja tanssimassa. Vapaa-ajallaan Ari haastaa kehoaan muun muassa ratsastuksen, sirkuksen ja baletin parissa.

Jennan liikuntatausta on jazz-tanssissa ja joukkuevoimistelussa, ja 16-vuotiaana aktiivisen voimisteluharrastuksen hiivuttua mukaan tulivat lavatanssit. Meni kymmenen vuotta, ennen kuin tango vei toden teolla mukanaan vuonna 2016, josta lähtien Jenna on intensiivisesti opiskellut lajia Argentiinassa sekä ympäri Eurooppaa. Musiikkia, lukemista, lavatansseja ja erilaisia soolotanssilajeja vapaa-ajallaan harrastava Jenna opettaa paritansseja sekä argentiinalaista tangoa aktiivisesti ympäri Suomen viikkotunneilla ja viikonloppukursseilla. Ari ja Jenna ovat hallitsevia Lavatangon Suomenmestareita vuodelta 2019.

 

 

 Tiia Elg

Tanssija, tanssinopettaja (AMK) ja näyttelijä

Tiia on tanssinut kilpatanssia pienestä tytöstä asti. Tällä hetkellä hän opettaa ja treenaa Helsingissä parinaan Alexey Smolyaninovin kanssa. Tiia on tuttu myös salatut elämät ohjelmasta roolinaan Eva Tamminen.

Tiia on innostava ja iloinen opettaja, jonka tunnit ovat vauhdikkaita ja tanssintäyteisiä.
Tule mukaan nauttimaan! Tanssia oppii tanssimalla!

Tutustu Tiian tanssiin alla olevasta linkistä

YHTEYDENOTTO

Leirijärjestelyistä voit tiedustella Matleenalta ja Moonikalta. Majoitus- ja kuljetuspalveluista ole yhteydessä Kalajoen Keskusvaraamoon

JÄRJESTÄJÄT

Tanssikoulu Matleena
040 843 7120
matleena@paritanssikoulu.fi

Moonika Jaakkola
040 8477 320
moonika.jaakkola@gmail.com

MAJOITUSTA JA KULJETUSTA KOSKEVAT TIEDUSTELUT:

Suomen Keskusvaraamo Oy
08 4694 449

 

YHTEYDENOTTO