Loading…

Infoa

Kenelle tunnit ovat tarkoitettu? Miten pääsen tanssitunneille?

Kalajoki Dance tarjoaa tanssinopetusta aikuisille, lapsille, nuorille, aloittaville ja kokeneimmille tanssijoille. Kurssiohjelmasta löydät juuri sinulle sopivat tunnit.

Nopeinten ja helpoiten pääset leiritanssien pyörteisiin ostamalla leiripassin etukäteen verkkokaupasta. Saat leiripassin edullisemmin verkon kautta! Leiripassin saat leiri-infosta tilausvahvistusta näyttämällä.

Tanssitunneille ei ole ennakkoilmoittautumista, joten leiripassin tai yksittäisen tunnin lunastamisen jälkeen, saavu suoraan siihen saliin, jossa tunti alkaa. Huom! Olethan ajoissa paikalla, mielellään viimeistään puoli tuntia ennen haluamasi kurssin alkua. Silloin ehdit varmasti haluamillesi tanssitunneille alusta alkaen!

Minulla ei ole paria, mitä teen?

Meillä toimii tunneilla parinvaihto, joten kaikki pääsevät tanssimaan ja oppimaan tunneilla tasapuolisesti. Jos, haluat tanssia ainoastaan oman parisi kanssa, onnistuu se myös.

Koska Kalajoki Dance -tanssitunneille ei ole ennakkoilmiottautumista, niin tunneilla saattaa olla enemmän viejiä tai seuraajia. Tunneilla toimii parinvaihto, jotta kaikki pääsevät tanssimaan. Suosittelemme omalla taukovuorolla harjoittelemaan soolona tunnin aihetta, näin saat parhaiten kaiken irti tunneilta.

Mille tasolle osallistun?

Alla olemme kuvanneet millaisia tasoja leireillämme on tarjolla. Tutustu niihin, mutta jos vielä olet epävarmaa mille tasolle voisit osallistua, voit rohkeasti kysyä opettajiltamme neuvoa.

Tuntien seuraaminen saleissa ei ole mahdollista, näin takaamme tanssijoille oppimisrauhan ja opettajille opettamisrauhan.

Kalajoki Dance tarjoaa matalan kynnyksen PopUp -tunteja, joille kaikki tasosta tai tanssitaidosta riippumatta ovat erittäin tervetulleet. Monipuoliset PopUp-tanssitunnit tarjoilevat oivaa mahdollisuutta tutustua eri lajeihin ilman aikaisempaa tanssikokemusta!

Tasojen kuvaukset

Avoin taso: Lasten tanssitunnit ovat avoimia kaiken tasoisille tanssijoille.
PopUp  (taso 1, ei vaadi osaamista): Tällä tasolla ei vaadita harrastajalta mitään aikaisempaa tanssikokemusta lajista, tunnilla tutustutaan tanssilajin ominaisiin piirteisiin.
Taso 1-2: ei vaadi aikaisempaa kokemusta lajista, mutta tanssikokemuksesta on hyötyä.
Taso 2 (vähintään 6kk-1v vuosi aktiivista treenausta alla): Tämä taso sopii henkilöille, jotka osaavat muutamia peruskuvioita ja ymmärtävät lajille tyypillisen vienti-seuraamisen perusperiaatteita. Tasolla 2 otetaan mukaan jo musiikintulkintaa ja haastetaan enemmän kuviomateriaaleissa ja tekniikassa.
Taso 3 (vähintään 1,5v vuotta aktiivista treeniä alla): Tämä taso sopii sinulle, kun olet saanut Taso 2 tunneilta perusasiat haltuun ja tanssisi alkaa sujua. Tunneilla harjoitellaan mm. haastavampia kuvioita ja niiden variointia sekä tutustutaan syvemmin musiikintulkintaan. Tuntien sisältöön kuuluvat olennaisena osana myös jalkavariaatioiden harjoittelu, tanssitekniikka sekä parityöskentely.
• Yksityistunnit: Yksityistunneista ja hinnoista ilmoitamme lisää lähempänä leiriä.

Salit

Kaikki tunnit pidetään Hiekasärkän ympärillä olevissa tiloissa. Kalajoen Hiekkasärkillä sijaitsevassa Santa’s Resort & Spa Hotel Sanissa on käytössämme Aalto -sali. Hotellin yhteydessä on GoFit:n ryhmäliikuntasali ja muutaman sadan metrin päässä oleva Merisärkän tiloissa on iso juhlatila Areena. Näiden lisäksi olemme varanneet koulutuskeskus Jedun salin, joka sijaitsee 7km päästä hiekkasärkiltä. Kaikkien tilojen lattiamateriaali on hyvä alusta tanssimiselle.

Muuta tärkeää tietoa...

Vakuutukset

Kalajoki Dance ei ole vakuuttanut tanssitunneille osallistujia. Huolehdithan itse tarvittavat vapaa-ajan ja tapaturmavakuutuksestasi.

Kuvaaminen

Huomioithan, että et kuvaa tunteja tuntien aikana! Tuntien jälkeen voidaan kuvata tunnin opetussisältö, mikäli opettaja niin sallii ja nämä videomateriaalit tunneista ovat tarkoitettu omaan henkilökohtaiseen käyttöön ja niitä ei saa julkaista.

Vaatetus ja jalkineet

Kaikkien tilojen lattiamateriaali on tanssimiselle erittäin hyvät (parketti/liikuntasalin muovimatto) ja suosittelemme että otat mukaan muakvat kengät, joilla jaksat tanssia ja pysyvät hyvin jalassa. Korkokengät suosittelemme jättämään pois tunneilta ja ottamaan mukaasi vaihtokenkiä, jos vain mahdollista.

Suosittelemme pukeutumaan tunneille niihin vaatteisiin, joissa on mukava olla ja liikkua. Koko päiväksi kannattaa ottaa vaihtopaita ja -sukkia mukaan.

RUOKAILUT

Etukäteen ostettuun tanssileiripassin hintaan sisältyy lounasruokailut Santa`s Resort & Spa Hotel Sanissa. Voit tutustua tarkemmin hotelliin heidän nettisivuillaan. https://santashotels.fi/hotellit/kalajoki-hotelli-hotel-sani-kylpylahotelli/

Lisäksi Kalajoen hiekkasärkillä löytyy useita erilaisia ruokapaikkoja. Parhaat kuvaukset ja kohdetiedot löydät Visit Kalajoen sivuilta. https://visitkalajoki.fi/syo-juo/ravintolat/

LASTENHOITO

Lastenhoidosta tiedotamme tarkemmin lähempänä leiriä.

 

Bileet ...infoa tulee lähempänä tapahtumaa

Torstai

Perjantai

Lauantai