Loading…

KENELLE TUNNIT OVAT TARKOITETTU? MITEN PÄÄSEN TANSSITUNNEILLE OSALLISTUMAAN?

Meille kaikille!

Kalajoki Dance tarjoaa tanssinopetusta aikuisille, nuorille, aloittaville ja kokeneimmille tanssijoille. Kurssiohjelmasta löydät juuri sinulle sopivat tunnit.

Vinkki!

Nopeinten ja helpoiten pääset leiritanssien pyörteisiin ostamalla leiripassin etukäteen verkkokaupasta. Saat leiripassin edullisemmin verkon kautta, KLIKKAA TÄSTÄ VERKKOKAUPPAAN! Leiripassin saat leiri-infosta tilausvahvistusta näyttämällä.

Ei ennakkoilmoittautumista!

Tanssitunneille ei ole ennakkoilmoittautumista, joten leiripassin tai yksittäisen tunnin lunastamisen jälkeen, saavu suoraan siihen saliin, jossa tunti alkaa. Huom! Olethan ajoissa paikalla, mielellään viimeistään puoli tuntia ennen haluamasi kurssin alkua. Silloin ehdit varmasti haluamillesi tanssitunneille alusta alkaen!

Muuta tärkeää tietoa...

Vakuutukset

Kalajoki Dance ei ole vakuuttanut tanssitunneille osallistujia. Huolehdithan itse tarvittavat vapaa-ajan ja tapaturmavakuutuksestasi.

Kuvaaminen

Huomioithan, että et kuvaa tunteja tuntien aikana! Tuntien jälkeen voidaan kuvata tunnin opetussisältö, mikäli opettaja niin sallii ja nämä videomateriaalit tunneista ovat tarkoitettu omaan henkilökohtaiseen käyttöön ja niitä ei saa julkaista.

Vaatetus ja jalkineet

Kaikkien tilojen lattiamateriaali on tanssimiselle erittäin hyvät (parketti/liikuntasalin muovimatto) ja suosittelemme että otat mukaan muakvat kengät, joilla jaksat tanssia ja pysyvät hyvin jalassa. Korkokengät suosittelemme jättämään pois tunneilta ja ottamaan mukaasi vaihtokenkiä, jos vain mahdollista.

Suosittelemme pukeutumaan tunneille niihin vaatteisiin, joissa on mukava olla ja liikkua. Koko päiväksi kannattaa ottaa vaihtopaita ja -sukkia mukaan.

Ruokailut

Etukäteen ostettuun tanssileiripassin hintaan sisältyy lounasruokailut Santa`s Resort & Spa Hotel Sanissa. Voit tutustua tarkemmin hotelliin heidän nettisivuillaan. https://santashotels.fi/hotellit/kalajoki-hotelli-hotel-sani-kylpylahotelli/

Lisäksi Kalajoen hiekkasärkillä löytyy useita erilaisia ruokapaikkoja. Parhaat kuvaukset ja kohdetiedot löydät Visit Kalajoen sivuilta. https://visitkalajoki.fi/syo-juo/ravintolat/

Tanssisalit

Kaikki tunnit pidetään Hiekasärkän ympärillä olevissa tiloissa. Kalajoen Hiekkasärkillä sijaitsevassa Santa’s Resort & Spa Hotel Sanissa on käytössämme Aalto -sali. Hotellin yhteydessä on GoFit:n ryhmäliikuntasali ja muutaman sadan metrin päässä oleva Merisärkän tiloissa on iso juhlatila Areena. Näiden lisäksi olemme varanneet koulutuskeskus Jedun salin, joka sijaitsee 7km päästä hiekkasärkiltä. Kaikkien tilojen lattiamateriaali on hyvä alusta tanssimiselle.