Loading…

KENELLE TUNNIT OVAT TARKOITETTU? MITEN PÄÄSEN TANSSITUNNEILLE OSALLISTUMAAN?

Onko leirillä tarjolla tunteja aloittelijoille? Kyllä on!

Kalajoki Dance tarjoaa tanssinopetusta aikuisille, nuorille, aloittaville ja kokeneimmille tanssijoille. Kurssiohjelmasta löydät juuri sinulle sopivat tunnit.

Tässä on lista tunneista joita on tarjolla aloitteleville harrastajille:
Kaikki POPUP- tunnit lähtevät täysin perusteista ja niitä on tarjolla lukujärjestyksessä 4kpl:
Torstai klo 19-20 West coast swing (Merisärkkä)
Lauantai klo 17.15-18.00 Bachata (Surffari bar)
Lauantai klo 19.30-20.30 Fusku (Merisärkkä)
Sunnuntai klo 17.30-18.30 Rockabilly (Merisärkkä)

Lisäksi meillä on kaksi soolo tuntia lauantaina:
Klo 14.30-15.30 Rumba soolo (Jedu sali)
Klo 15.45-16.45 Salsa soolo (Merisärkkä)
Taso on avoin, joten kaiken tasoiset harrastajat voivat tulla kokeilemaan soolo-tunteja.

Lisäksi Argentiinalainen tango perjantaina klo 16-17 lähtee aika perusteista, eli sitä ehdottomasti kannattaa käydä myös kokeilemassa.
Eli yhteensä 7h aloitteleville tanssijoille tunteja!

Kun ostat ennakkoon 6h tai 12h passin meiltä, saat lounaan/-t kaupan päälle Santa`s Resort & Spa Hotel Sanissa.

Minulla ei ole paria, mitä teen?

Meillä toimii tunneilla parinvaihto, joten kaikki pääsevät tanssimaan ja oppimaan tunneilla tasapuolisesti. Jos, haluat voit myös tanssia ainoastaan oman parisi kanssa.

Koska Kalajoki Dance -tanssitunneille ei ole ennakkoilmiottautumista, niin tunneilla saattaa olla enemmän viejiä tai seuraajia. Tunneilla toimii parinvaihto, jotta kaikki pääsevät tanssimaan. Suosittelemme omalla taukovuorolla harjoittelemaan soolona tunnin aihetta, näin saat parhaiten kaiken irti tunneilta.

Tuntien seuraaminen saleissa ei ole mahdollista, näin takaamme tanssijoille oppimisrauhan ja opettajille opettamisrauhan.

Ei ennakkoilmoittautumista!

Nopeinten ja helpoiten pääset leiritanssien pyörteisiin ostamalla leiripassin etukäteen verkkokaupasta. Saat leiripassin edullisemmin verkon kautta, KLIKKAA TÄSTÄ VERKKOKAUPPAAN!

Leiripassin saat leiri-infosta tilausvahvistusta näyttämällä.Tanssitunneille ei ole ennakkoilmoittautumista, joten leiripassin tai yksittäisen tunnin lunastamisen jälkeen, saavu suoraan siihen saliin, jossa tunti alkaa. Huom! Olethan ajoissa paikalla, mielellään viimeistään 15min ennen haluamasi kurssin alkua. Silloin ehdit varmasti haluamillesi tanssitunneille alusta alkaen!

Alueen kartta

Muuta tärkeää tietoa...

Tanssisalit

Tanssitunnit sijaitsevat  Hiekkasärkillä sijaitsevassa Santa’s Resort & Spa Hotel Sanissa on käytössämme Aalto -sali ja muutaman sadan metrin päässä oleva Merisärkän tiloissa on iso juhlatila Areena. Näiden lisäksi olemme varanneet koulutuskeskus Jedun salin, joka sijaitsee 7km päästä hiekkasärkiltä. Kaikkien tilojen lattiamateriaali on hyvä alusta tanssimiselle.

 

Ruokailut

Etukäteen ostettuun tanssileiripassin hintaan sisältyy lounasruokailut Santa`s Resort & Spa Hotel Sanissa. Voit tutustua tarkemmin hotelliin heidän nettisivuillaan. https://santashotels.fi/hotellit/kalajoki-hotelli-hotel-sani-kylpylahotelli/

Lisäksi Kalajoen hiekkasärkillä löytyy useita erilaisia ruokapaikkoja. Parhaat kuvaukset ja kohdetiedot löydät Visit Kalajoen sivuilta. https://visitkalajoki.fi/syo-juo/ravintolat/

Kuvaaminen

Huomioithan, että et kuvaa tunteja tuntien aikana! Tuntien jälkeen voidaan kuvata tunnin opetussisältö, mikäli opettaja niin sallii ja nämä videomateriaalit tunneista ovat tarkoitettu omaan henkilökohtaiseen käyttöön ja niitä ei saa julkaista.

Vakuutukset

Kalajoki Dance ei ole vakuuttanut tanssitunneille osallistujia. Huolehdithan itse tarvittavat vapaa-ajan ja tapaturmavakuutuksestasi.

Vaatetus ja jalkineet

Kaikkien tilojen lattiamateriaali on tanssimiselle erittäin hyvät (parketti/liikuntasalin muovimatto) ja suosittelemme että otat mukaan muakvat kengät, joilla jaksat tanssia ja pysyvät hyvin jalassa. Korkokengät suosittelemme jättämään pois tunneilta ja ottamaan mukaasi vaihtokenkiä, jos vain mahdollista.

Suosittelemme pukeutumaan tunneille niihin vaatteisiin, joissa on mukava olla ja liikkua. Koko päiväksi kannattaa ottaa vaihtopaita ja -sukkia mukaan.

Koronatiedotus - ja sairastuminen

Huomioimme Koronaturvallisuuden leirillä toteuttamalla tapahtuman AVI:n sääntöjen mukaisesti. Seuraa ajankohtaista koronatiedotusta Kalajoen omilta sivuilta https://kalajoki.fi/koronatiedotus/

Jos, sairastut ja olet ostanut leiripassin ennakkoon passin peruutukset Keskusvaraamon kautta.  Käythän tutustumassa peruutusehtoihin sivuilta https://kalajokikeskusvaraamo.fi/varausehdot/