Loading…

Ei ennakkoilmoittautumista!

Nopeiten ja helpoiten pääset leiritanssien pyörteisiin ostamalla leiripassin etukäteen. Koko viikonlopun leiripassi myynnissä Tanssikoulu Matleenalla. Leiri passin maksutavat: Mobilepay (0408437120), Edenred, Epassi, Smartumpay tai tilisiirto: FI25 5360 0420 1086 34. Laita viestiksi "KalajokiDance"

Etukäteen ostetun leiripassin saat leiri-infosta tilausvahvistusta näyttämällä. Leiri-info sijaitsee Merenojan yhtenäiskoulun Sali 1:n edessä (osoite: Pohjankyläntie 6, 85100 Kalajoki).  Yksittäisen tuntilipun voi ostaa ainoastaan leiri-infosta.

Tanssitunneille ei ole ennakkoilmoittautumista, joten leiripassin tai yksittäisen tunnin lunastamisen jälkeen siirry suoraan siihen saliin, jossa tunti alkaa. Huom! Olethan ajoissa paikalla, mielellään viimeistään 15 min ennen haluamasi kurssin alkua. Silloin ehdit varmasti haluamillesi tanssitunneille alusta alkaen!

Minulla ei ole paria, mitä teen?

Tunneilla toimii parinvaihto, joten kaikki pääsevät tanssimaan ja oppimaan tasapuolisesti. Mikäli haluat, voit myös tanssia ainoastaan oman parisi kanssa. Kalajoki Dance -tanssitunneille ei ole ennakkoilmoittautumista, joten tunneilla voi olla enemmän viejiä tai seuraajia. Suosittelemme omalla taukovuorolla harjoittelemaan soolona tunnin aihetta, näin saat parhaiten kaiken irti tunneista.

Tuntien seuraaminen saleissa ei ole sallittua, näin takaamme opettamis- ja oppimisrauhan opettajille sekä oppilaille.

Onko leirillä tarjolla tunteja aloittelijoille? Kyllä on!

Kalajoki Dance tarjoaa tanssinopetusta aikuisille, nuorille, aloittaville ja kokeneimmille tanssijoille. Kurssiohjelmasta löydät juuri sinulle sopivat tunnit.

Tässä on lista tunneista joita on tarjolla aloitteleville harrastajille:
Kaikki taso 1, taso 1-2 ja avoin taso- tunnit lähtevät täysin perusteista ja niitä on tarjolla lukujärjestyksessä:
  1. Torstai klo 18.00-18.55 West Coast Swing (taso 1)
  2. Torstai klo 19.00-19.55  Cuban Salsa (taso 1)
  3. Perjantai klo 16.00-16.55 WestCoast Swing (taso 1-2)  tai Argentiinalainen tango (taso 1-2)
  4. Perjantaina klo 17.00-17.55 Rumba soolo avoin taso (avoin taso)
  5. Lauantai klo 10.30-11.25 Cuban Salsa (taso 1-2)
  6. Lauantai klo 13.30-14.25 Bugg (taso 1-2)
  7. Lauantai klo 15.30-16.25 Ladies style Cuban salsa (avoin taso)

 


Eli yhteensä 8h aloitteleville tanssijoille tunteja!

Muuta tärkeää tietoa...

Tanssisalit

Kaikki tanssitunnit sijaitsevat  Kalajoen keskustassa, torstaina tunnit ja bileet pidämme Plassin kylätalon tiloissa, Plassintie 32, 85100 Kalajoki

Perjantaista sunnuntaihin tunnit ovat Merenojan yhtenäiskoululla, Pohjankyläntie 6, 85100 Kalajoki.  Merenojan koululla on käytössämme sali 1, sali 2 ja sali 3 (ruokala). Kaikkien salien lattiamateriaali on hyvä alusta tanssimiselle.

Bileet

Torstain bileet järjestämme Plassin kylätalolla osoite: Plassintie 32, 85100 Kalajoki

Perjantainaista sunnuntaihin -bileet Kalajoen Hiekkasärkillä ostoskeskus LOISTOSSA, osoite: Matkailutie 312, 85100 Kalajoki.

Bändilliset tanssit ovat Merisärkällä.

 

Pukutilat

Merenojan yhteinäiskoululla on kaksi pukutilaa naisille ja kaksi miehille. Salien edessä on useita wc-tiloja ja ruokalan käytävällä wc-tiloja löytyy lisää. Pukutiloissa on omat suihkut.

Vaatetus ja jalkineet

Suosittelemme pukeutumaan tunneille vaatteisiin, joissa on mukava olla ja liikkua. Kannattaa ottaa mukaan myös vaihtopaita. Kaikkien tilojen lattiamateriaalit soveltuvat tanssimiselle erittäin hyvin (parketti/liikuntasalin muovimatto). Suosittelemme, että otat mukaasi mukavat kengät, joilla jaksat tanssia ja jotka pysyvät hyvin jalassa, (korkokengät suosittelemme jättämään pois tunneilta). Jos mahdollista, ota mukaasi vaihtokenkiä ja -sukkia.

Ruokailut

Merenjoen yhtenäiskoulun lähellä on useita eri ruokapaikkoja ja ruokakauppa. Parhaat kuvaukset ja kohdetiedot löydät Visit Kalajoen sivuilta. https://visitkalajoki.fi/syo-juo/ravintolat/

Kuvaaminen

Kuvaaminen on kielletty tuntien aikana. Mikäli opettaja sallii, voidaan opetussisältö kuvata tuntien jälkeen. Huomioithan että videomateriaalit tunneista ovat tarkoitettu ainoastaan omaan henkilökohtaiseen käyttöön ja niitä ei saa julkaista esim. sosiaalisessa mediassa.

Tanssikoulu Matleenalla on oikeus valokuvata ja videoida tunteja sekä bileitä ja käyttää niitä markkinoinnissaan.

Vakuutukset

Kalajoki Dance ei ole vakuuttanut tanssitunneille osallistujia. Huolehdithan itse vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen voimassaolosta.

Sairastuminen

Jos, sairastut ja olet ostanut leiripassin ennakkoon, palautamme leiripassin hinnan takasin lääkärin kirjoittaman todistusta vastaan.

Pidätämme oikeuden muutoksiin

Tanssituntien ja paikkojen muutokset voivat olla mahdollisia. Pidätämme oikeuden muutoksiin.