Loading…

Ei ennakkoilmoittautumista!

Nopeiten ja helpoiten pääset leiritanssien pyörteisiin ostamalla leiripassin etukäteen verkkokaupasta. Saat passin edullisemmin verkon kautta, verkkokauppa sulkeutuu 31.5.2023. Jonka jälkeen tanssipassit- tai yksittäiset tunnit voit ostaa Merenojan Yhtenäiskoulun infosta.

Etukäteen ostetun leiripassin saat leiri-infosta tilausvahvistusta näyttämällä. Leiri-info sijaitsee Merenojan yhtenäiskoulun Sali 1:n edessä (osoite: Pohjankyläntie 6, 85100 Kalajoki).  Paikan päältä leiripassin tai yksittäisen tuntilipun voi ostaa ainoastaan leiri-infosta.

Tanssitunneille ei ole ennakkoilmoittautumista, joten leiripassin tai yksittäisen tunnin lunastamisen jälkeen siirry suoraan siihen saliin, jossa tunti alkaa. Huom! Olethan ajoissa paikalla, mielellään viimeistään 15 min ennen haluamasi kurssin alkua. Silloin ehdit varmasti haluamillesi tanssitunneille alusta alkaen!

Minulla ei ole paria, mitä teen?

Tunneilla toimii parinvaihto, joten kaikki pääsevät tanssimaan ja oppimaan tasapuolisesti. Mikäli haluat, voit myös tanssia ainoastaan oman parisi kanssa. Kalajoki Dance -tanssitunneille ei ole ennakkoilmoittautumista, joten tunneilla voi olla enemmän viejiä tai seuraajia. Suosittelemme omalla taukovuorolla harjoittelemaan soolona tunnin aihetta, näin saat parhaiten kaiken irti tunneista.

Tuntien seuraaminen saleissa ei ole sallittua, näin takaamme opettamis- ja oppimisrauhan opettajille sekä oppilaille.

Onko leirillä tarjolla tunteja aloittelijoille? Kyllä on!

Kalajoki Dance tarjoaa tanssinopetusta aikuisille, nuorille, aloittaville ja kokeneimmille tanssijoille. Kurssiohjelmasta löydät juuri sinulle sopivat tunnit.

Tässä on lista tunneista joita on tarjolla aloitteleville harrastajille:
Kaikki taso 1, taso 1-2 ja avoin taso- tunnit lähtevät täysin perusteista ja niitä on tarjolla lukujärjestyksessä:
  1. Torstai klo 18.00-19.00 West Coast Swing (taso 1)
  2. Torstai klo 19.00-20.00  Cuban Salsa (taso 1)
  3. Perjantai klo 16.00-17.00  WestCoast Swing (taso 1-2)  tai Argentiinalainen tango taso 1-2
  4. Perjantaina klo 17.00-18.00 Cuban Salsa (taso 1-2)
  5. Perjantai klo 18.30-19.30 Bachata (taso 1-2)
  6. Lauantai klo 10.30-11.30 Boogie Woogie (taso 1-2)
  7. Lauantai klo 13.30-14.30 Salsa soolo (avoin taso)
  8. Sunnuntai klo 13.00-14.00 Hustle hauskuutus  avoin taso

 


Eli yhteensä 7h aloitteleville tanssijoille tunteja!

Muuta tärkeää tietoa...

Tanssisalit

Kaikki tanssitunnit sijaitsevat  Kalajoen keskustassa, torstaina tunnit ja bileet pidämme Ravintola Kultakalassa ja perjantaista sunnuntaihin tunnit ovat Merenojan yhtenäiskoululla (osoite Pohjankyläntie 6, 85100 Kalajoki).  Kaikkien salien lattiamateriaali on hyvä alusta tanssimiselle.

Bileet

Torstain bileet järjestämme Ravintola Kultakalassa.
Perjantaina ja lauantaina Salsa-, WestCoastSwing -bileet ja bändilliset tanssit ovat Merisärkällä.

 

Ruokailut

Merenjoen yhtenäiskoulun lähellä on useita eri ruokapaikkoja ja ruokakauppa. Parhaat kuvaukset ja kohdetiedot löydät Visit Kalajoen sivuilta. https://visitkalajoki.fi/syo-juo/ravintolat/

Kuvaaminen

Kuvaaminen on kielletty tuntien aikana. Mikäli opettaja sallii, voidaan opetussisältö kuvata tuntien jälkeen. Huomioithan että videomateriaalit tunneista ovat tarkoitettu ainoastaan omaan henkilökohtaiseen käyttöön ja niitä ei saa julkaista esim. sosiaalisessa mediassa.

Tanssikoulu Matleenalla on oikeus valokuvata ja videoida tunteja sekä bileitä ja käyttää niitä markkinoinnissaan.

Vakuutukset

Kalajoki Dance ei ole vakuuttanut tanssitunneille osallistujia. Huolehdithan itse vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen voimassaolosta.

Vaatetus ja jalkineet

Suosittelemme pukeutumaan tunneille vaatteisiin, joissa on mukava olla ja liikkua. Kannattaa ottaa mukaan myös vaihtopaita. Kaikkien tilojen lattiamateriaalit soveltuvat tanssimiselle erittäin hyvin (parketti/liikuntasalin muovimatto). Suosittelemme, että otat mukaasi mukavat kengät, joilla jaksat tanssia ja jotka pysyvät hyvin jalassa, (korkokengät suosittelemme jättämään pois tunneilta). Jos mahdollista, ota mukaasi vaihtokenkiä ja -sukkia.

Sairastuminen

Jos, sairastut ja olet ostanut leiripassin ennakkoon, palautamme leiripassin hinnan takasin lääkärin kirjoittaman todistusta vastaan.

Pidätämme oikeuden muutoksiin

Tanssituntien ja paikkojen muutokset voivat olla mahdollisia. Pidätämme oikeuden muutoksiin.