Loading…

OPETTAJIEN ESITTELY

Tutustu meidän opettajiin alla olevasta esittelystä

Reetta ja Tuomas

Reetta ja Tuomas ovat kokeneita kilpailijoita, valovoimaisia esiintyjiä ja tunnettuja opettajia niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. He ovat tanssineet yhdessä jo vuodesta 2008, minkä jälkeen rock’n’swing -tanssit ovat täyttäneet vapaa-ajan ja vähän enemmänkin. Heidän lajejaan ovat boogie woogie, bugg ja west coast swing.

Opettajina Reetta ja Tuomas ovat iloisia, kannustavia ja selkeitä. Heillä on kyky lähestyä monimutkaisiakin asioita ymmärrettävästi, yksinkertaisten harjoitusten kautta.

Opetuksen keskiössä ovat vahvasti läsnä niin tekniikka, musiikintulkinta kuin parityöskentelykin. Heidän tunneillaan hikoillaan, haastetaan aivonystyröitä ja ennen kaikkea nautitaan tanssista ja hyvästä musiikista!

Tässä tyylinäyte Reetan ja Tuomaksen tanssista

 

 

 

Rake Salo

”Meikäläinen ei oo maalta, vaan Mouhijärveltä.”

Opetan/ohjaan/valmennan paritansseja päätyökseni. Tällä hetkellä sydämeni on vienyt west coast swing, jota opetan ympäri Suomea ja Eurooppaa. Tyylini opettaa on tuonut paljon opetuskeikkaa eri maihin ja moniin toisen, jos kolmannenkin kerran. Matkoilta mukaan on tarttunut hurjasti uusia tuttuja ja tuulia omaan tanssinopetukseen.

Mielestäni jokaisella on oikeus hyvään tanssinopetukseen, oli sitten sosiaalitanssiin tai kilpailemiseen keskittyvä tanssija. Vartalovienti ja vartalon eri osien vaikutus vientiin on intohimoni kohde ja niitä peräänkuulutan tunneillani. Hyvä tekniikka vapauttaa tanssijan ottamaan tanssista kaiken irti.

Sydäntä lähellä: Tanssilajeista bugg, fusku ja west coast swing

Tutustu Raken tanssiin alla olevasta linkistä.

NINA KROOK

Opetan Argentiinalaista tango sekä seuraajan että viejän rooleissa. Keskityn opetuksessa hyvään perustekniikkaan tanssin helpottamiseksi.

Pystyn opettamaan eri tekniikoita ja tyylejä, joita tangossa on useita.

Argentiinalainen tango , tangovalssi sekä milonga kuuluvat perusopetuksen piiriin.

Sen lisäksi on useita eri tyylisuuntauksia alkuaikojen  canyenque -tyylistä nykyaikaiseen neotango - sekä tango nuevo tyyliin.

 

MIMMI MARJAMAA

Mimmi on Oulun alueella vaikuttava tanssinopettaja. Tanssi astui hänen elämäänsä jo viisi vuotiaana, jolloin hän ensimmäisen tanssitunnin jälkeen ilmoitti vanhemmilleen, että isona hänestä tulee tanssinopettaja. Vuonna 2014 hän valmistuikin Oulun ammattikorkeakoulusta tanssinopettajaksi showtanssin suuntautumisvaihtoehdosta. Mimmillä on vahva osaaminen show- ja nykytanssikentältä, mutta sydän hänellä sykkii erityisesti kuubalaisille tansseille, kuten salsalle, rumballe ja sonille.

Opettamisen hän aloitti jo 15-vuotiaana Kokkolassa, kun päättäväisenä käveli vanhan ala-asteen rehtorin luokse ja pyysi saada salivuoroa, jotta voisi alkaa opettamaan pikkusiskoa ja sen kavereita. Salivuoron päämäärätietoinen Mimmi sai ja siitä saakka tanssinopettaminen on ollut isossa ja tärkeässä roolissa hänen elämässään.  Opettajuuden lisäksi Mimmi on nähty tanssijana kisalavoilla, (mm. kaksin kertainen Latinoshow SM kultamitalisti), tanssiteoksissa, ja on hän ehtinyt toimia myös koreografinakin.
Mimmi on opettajana energinen, iloinen, selkeä ja kannustava. Hänelle tanssissa tärkeintä on "se ihana kutkuttava lapsen omainen naiivi ilo" ja liikkeiden kehoystävällinen toteuttaminen: "houkutellen, ei pakottaen"

 Henry Wickström

Henry hurahti kuubalaiseen salsaan reilu vuosikymmen sitten. Siitä lähtenyt innostus laajeni vähitellen muihin kuubalaisiin tansseihin, ja myöhemmin Henry päätyi opettamaan salsaa paikallisissa tanssikouluissa ja ympäri Suomea järjestettävillä workshopeilla. Nykyisin Henry asuu Kangasalalla.

Opettajana Henry on järjestelmällinen ja selkeä, haluten samalla tarjota sopivassa määrin haasteita jokaiselle oppilaalle. Tärkeintä tanssissa ei ole kuviot ja materiaalin määrä, vaan tanssilajin luonteen ja perusperiaatteiden ymmärtäminen. Kun perusperiaatteet ja tekniikka paranee, paranee myös musiikintulkinta ja tanssinautinto. Hyvä perusta tekee edistyneemmätkin asiat helpoiksi!

Anniina Koivuniemi

Anniina on lämminhenkinen ja helposti lähestyttävä tanssinopettaja, jolle tanssi ja tanssiopetus ovat olleet läsnä koko elämän ajan, tanssinopettajaäidin ja -siskon kautta.

Anniinalla on takana pitkä ja menestyksekäs ura kilpatanssijana, mistä on muistona lukuisia SM-sijoituksia eri ikäluokissa. Anniina on valmistunut Oulun ammattikorkeakoulun tanssinopettajan tutkinto-ohjelmasta (AMK).

Opettajana Anniina on rauhallinen ja selkeä. Hän antaa oppilailleen sopivasti haastetta ja sen myötä uudenlaisia onnistumisen kokemuksia. Tunneilla paneudutaan tekniikkaan ja pyritään löytämään tanssimiseen luonnollinen ja hengittävä vire.

 

 

Matleena Haapalainen

Matleena on Oulussa vaikuttava monipuolinen paritanssin ammattilainen, jonka valloittava persoona ei jätä ketään kylmäksi. Suora, mutta huumorilla höystetty palaute auttaa tanssijoita kehittymään ja samalla suupieletkin kääntyvät kuin huomaamatta ylöspäin.

Vahvan pedagogisen osaamisen lisäksi Matleena kuuluu niihin opettajiin, joiden oma tanssitaito on kansainvälisesti erittäin kovalla tasolla. Kisamenestystä on tullut niin Suomessa kuin ulkomaillakin mm. Boogie Woogiesta, Lindy Hopista ja West coast swing:stä.

Tutustu Matleenan tanssiin alla olevasta linkistä.

JÄRJESTÄJÄT

Tanssikoulu Matleena
040 843 7120
matleena@paritanssikoulu.fi

Moonika Jaakkola
040 8477 320
moonika.jaakkola@gmail.com

MAJOITUSTA JA KULJETUSTA KOSKEVAT TIEDUSTELUT:

Suomen Keskusvaraamo Oy
08 4694 449

 

PALAUTELOMAKE

YHTEYDENOTTO

Leirijärjestelyistä voit tiedustella Matleenalta ja Moonikalta. Majoitus- ja kuljetuspalveluista ole yhteydessä Kalajoen Keskusvaraamoon